MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Moc atrakcyjnych imprez będzie w gminie Włodawa i nad Jeziorem Białym

Moc atrakcyjnych imprez będzie w gminie Włodawa i nad Jeziorem Białym

„Czerwone niebo” na weekend w kinie CSK

„Czerwone niebo” na weekend w kinie CSK

Polecamy

Kupa, po której nie ma śladu. Co to jest kupa-widmo i co mówi o twoim zdrowiu?

TYLKO U NAS
Kupa, po której nie ma śladu. Co to jest kupa-widmo i co mówi o twoim zdrowiu?

Elegancki zamiennik klapek na lato. Na te świetne buty postawiła Małgorzata Socha

HIT DNIA
Elegancki zamiennik klapek na lato. Na te świetne buty postawiła Małgorzata Socha

Nie żadna Viagra. Zapomnij o problemach ze wzwodem. Postaw na tę dietę

Nie żadna Viagra. Zapomnij o problemach ze wzwodem. Postaw na tę dietę